ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ

«Τηλεοπτικός» ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Χαλκίδας!

Χθες το βράδυ, κάνοντας ζάπινγκ στην τηλεόραση πέσαμε πάνω στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Alpha «Άκου τί είπαν» και στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Χαλκίδας Σπύρο Δαριβέρη!

Ο Δαριβέρης, επί σειρά ετών ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Χαλκίδας και αποδεδειγμένα ένας απ’ τους ικανότερους παράγοντες του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, βρισκόταν στην …κερκίδα και καμάρωνε για τα πέντε από τα οκτώ παιδιά του που συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι, με την ομάδα που έφερε την ονομασία «Ντάρι – Ντάρι», η οποία μάλιστα προκρίθηκε στον τελικό (νίκησε την ομάδα «Σεφ και δεν σεφ»), προκειμένου να διεκδικήσει το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ο Σπύρος Δαριβέρης χαμογέλαγε συνεχώς με την κάμερα να εστιάζει ουκ ολίγες φορές πάνω του, καθώς ο -επίσης- γνωστός «γαύρος» Χρήστος Φερεντίνος, απηύθυνε τον λόγο κι έδινε το μικρόφωνο στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΦΧ ώστε να σχολιάζει τα …τεκταινόμενα.

Την οικογένεια Δαριβέρη εκπροσώπησαν η Πέγκυ (ήταν η αρχηγός), η Ιωάννα, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Άγγελος.

Στο τελικό έπαιξαν ο Άγγελος και η Ιωάννα, αλλά δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τους 200 πόντους και αρκέστηκαν στα 560 ευρώ από την α’ φάση της αναμέτρησης.

IMG_9267

Από αριστερά, η Ιωάννα, ο Δημήτρης, η Πέγκυ, η Άννα, ο «προπονητής» και πατέρας της ομάδας Σπύρος Δαριβέρης, ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος και ο Άγγελος.

IMG_9265

Σπύρος Δαριβέρης (αριστερά) και Χρήστος Φερεντίνος (δεξιά).