???????????????????????????????

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» αποδείχθηκε η …ιστορία για τον Αγιάρνα και τον Κόσουτιτς.

Ο Γκανέζος που ήρθε πριν από δύο εβδομάδες στα Ψαχνά, συμμετείχε όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις του «ημίθεου», ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας (4/8) με τον Λεβαδειακό.

Τελικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «πράσινων», ο Αγιάρνα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ψαχνά σε αντίθεση με τον Νίκιτσα Κόσουτιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «πρέσβη».

Ο Κόσουτιτς είναι Σέρβος με κοινοτικό διαβατήριο (δεν «πιάνει» θέση ξένου) αγωνίζεται στην επίθεση και είναι γεννημένος στις 7/12/1985.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2008-2009 (Εθνικό Φιλιππιάδας), ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν, φόρεσε τη φανέλα της Αναγ. Καρδίτσας.

Για την περίπτωσή του, εκείνη την περίοδο, είχε ενδιαφερθεί και ο Λεβαδειακός.

Σήμερα (8/8) και αύριο (9/8) μετά τις 19:00, στα Ψαχνά θα δοκιμαστούν παίκτες που προορίζονται για την ομάδα Νέων (Κ19).

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου και η σέντρα το Σαββατοκύριακο 27-28/9.

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών βρέθηκε στην Αθήνα και στο ΔΣ της Football League. Ο Σπύρος Καλογιάννης ψηφίστηκε απ’ τη συντριπτική πλειοψηφία των 28 ΠΑΕ, να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο, για ακόμα δύο χρόνια.