IMG_7695

Με νίκη – πρόκριση πέρασε από το Πάρκο του Λαού  ο Μιαούλης Φύλλων του Δημήτρη Βουγιούκα και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Μιαούλης με δύο γκολ μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο στην επανάληψη «καθάρισε» το ματς απέναντι στην Προποντίδα που ήταν καλή στο α’ ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στους σκληροτράχηλους Φυλλαριώτες.

Καλύτερη, αλλά άστοχη η Προποντίδα

IMG_7685 (2)

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο και συν τοις άλλοις ήταν και πιο γρήγοροι απ’ τους φιλοξενούμενους που είχαν προβλήματα και κενά στην άμυνα, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη.

Παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά είναι άπειρα και σίγουρα το παραπάνω έχει κι αυτό τη σημασία του.

Στο 14′ τετ α τετ του Ελευθεριάδη απέκρουσε ο εξαιρετικός Τζαβαρής, ενώ στο 15′ καλό σουτ του Παύλου Ζουρμπουλή από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20′ παράλληλη πάσα του Λαμπρόπουλου από αριστερά δεν βρήκε αποδέκτη κάποιον συμπαίκτη του, ενώ στο 22′ ήταν η σειρά του Μιαούλη να απειλήσει, όταν ο πολύ καλός Καρβελάς με ατομική ενέργεια τρύπωσε στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κουσκούτης.

Ήταν ένα καλό ματς, γρήγορο, με την Προποντίδα να είναι ένα …κλικ πάνω σε ταχύτητα, να πλαγιοκοπεί, αλλά και τον Μιαούλη να αντιστέκεται και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 35′ και πάλι καλό σουτ του Καρβελά από αριστερά αυτή τη φορά (τον άλλαξε πλευρά ο Βουγιούκας) δεν βρήκε στόχο, στο 37′ από κόρνερ του Καλαμιώτη ο Δήμος Γιαννουκάκος έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά η εξέλιξη της φάσης δεν ανησύχησε τον Κουσκούτη, ενώ στο 44′ ο Παύλος Ζουρμπουλής έκανε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις, που όμως πέρασε άουτ.

Την αιφνιδίασε ο Μιαούλης! 

IMG_7686 (2)

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην χάρη στο γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Καλαμιώτης που είναι απ’ τους παίκτες που θα κάνουν φέτος τη διαφορά για το φυλλαριώτικο συγκρότημα, έβγαλε μία «γλυκιά» σέντρα από δεξιά και ο έμπειρος Δήμος Γιαννουκάκος με εξ’ επαφής κεφαλιά έκανε το 0-1 (οι της Προποντίδας έκαναν λόγο για χέρι του σκόρερ, ωστόσο με γυμνό μάτι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε θέση).

Ο Μιαούλης μετά το γκολ …αναθάρρησε, ενώ αντίθετα έπεσε η απόδοση της Προποντίδας που δεν ήταν καλή και προσπαθούσε με σπασμωδικές κινήσεις να φτάσει στην ισοφάριση.

Αντί γι’ αυτό όμως, στο 58′ ο Μιαούλης πέτυχε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ύστερα από ένα γέμισμα στα καρέ της «Μπάρτσα» ο Κουσκούτης επιχείρησε μία έξοδο που δεν του βγήκε σε καλό.

Ο Καρβελάς τον πρόλαβε και πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-2.

Ο Μιαούλης που στην επανάληψη ήταν και βελτιωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος.

Μετά το 70′ βέβαια, η Προποντίδα ανέβηκε ψηλά και πίεσε τους φιλοξενούμενους, είχε δυο καλές στιγμές με τον Σιμιτζή (φάουλ) στο 70′ και τον Λαμπρόπουλο στο 85′, ωστόσο δεν στάθηκαν αρκετές για να αποτρέψουν το …μοιραίο του αποκλεισμού.

Η απόδοση της Προποντίδας στην επανάληψη κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ενώ ο Μιαούλης διαχειρίστηκε περισσότερο έξυπνα το ματς και φυσικά ήταν πιο αποτελεσματικός.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Ακριτίδης Τάκης): Κουσκούτης, Αθανασίου, Αντωνίου (60′ Σταθόπουλος), Τσιαρβούλας, Τσακόγιας, Τσιαμπαλής (58′ Παπασχόλης), Γιαννάκης (65′ Μπαχνοβέι), Σιμιτζής, Ελευθεριάδης, Ζουρμπουλής Παύλος, Λαμπρόπουλος.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Βουγιούκας Δημ.): Τζαβαρής, Τουλούμης, Τσίμης (71′ Μακρής), Παπαγεωργίου, Σεπετής (62′ Βουγιούκας), Μπούλιος, Γιαννουκάκος Δήμος, Τουλούμης, Καλαβρής (86′ Ρίννης), Καλαμιώτης, Καρβελάς.

IMG_7699

Σε …πρώτο πλάνο ο Τάκης Ακριτίδης κοιτάζει …απορημένος, ενώ στο βάθος (αριστερά του) οι παίκτες του Μιαούλη Φύλλων πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που τους άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης. 

IMG_7703

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο πρόεδρος του Μιαούλη Φύλλων Βασίλης Βούλγαρης που χειροκροτεί τους παίκτες της ομάδας του. Πίσω του, ο Καλαμιώτης δέχεται τα …συγχαρητήρια του παίκτη – προπονητή, Δημήτρη Βουγιούκα!

IMG_7689

Φάση από το σημερινό ματς στον Αγ. Στέφανο με τον Καρβελά (με το 11) του Μιαούλη Φύλλων να μαρκάρει τον Σιμιτζή (με το 8) της Προποντίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗ ΣΤΟ EVIA–HALKIDA.BLOGSPOT.GR