1-Desktop52

Σκέφτεται την «έξοδο» ο Γιώργος Τόλιας!

Άνω – κάτω έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ο ΑΟ Χαλκίς, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέχρι το βράδυ.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΧ Γιώργος Τόλιας δείχνει απογοητευμένος από τα τελευταία γεγονότα, ενώ το πρωί ήρθε σε επαφή και με οπαδούς της ομάδας (σ.σ. όλοι στην ίδια πόλη ζούμε, εκτός απ’ τον Κοτσάτο), οι οποίοι του τόνισαν για άλλη μια φορά ότι δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί του, ωστόσο θέλουν η ομάδα να …προχωρήσει και να λειτουργήσει, χωρίς …αποχές και …απεργίες των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις.

Και απ’ τη στιγμή που Κώστας Κοτσάτος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον, είναι κρίμα και για τον Τόλια να σηκώνει μόνος του το φορτίο και να τα «ακούει» και από πάνω.

Ο Τόλιας δεσμεύτηκε ότι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης, με τους οπαδούς να υποστηρίζουν: «Έχτισες μία ομάδα με παίκτες Football League, δεν το ξεχνάμε και δεν το παραγνωρίζουμε. Είναι όμως κρίμα να μην μπορέσει να πάει μπροστά».

Οι οπαδοί της ομάδας που μίλησαν με τον Γιώργο Τόλια, του ξεκαθάρισαν δε, ότι δεν αξίζει στον ίδιο αυτή η αντιμετώπιση, μιας και στο παρελθόν έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για τον ΑΟΧ και τον προέτρεψαν να κάνει αυτό που γράφουμε από την αρχή της εβδομάδας, να διευκολύνει δηλαδή τη διαδικασία, ώστε να μην βαρέσει …κανόνι η ομάδα στα χέρια του, γεγονός που θα τον πλήξει ανεπανόρθωτα.

Εννοείται πως αν τελικά παραιτηθεί ο Γιώργος Τόλιας, θα παραιτηθεί σύσσωμο και το 7μελές ΔΣ του ΑΟΧ και η επόμενη κίνηση είναι ο αντιπρόεδρος των «νερατζούρι» να παραδώσει τη σφραγίδα του ιστορικού συλλόγου στο νέο διοικητικό σχήμα που είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη και να «τρέξει» από αύριο το πρωί τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ σε διάστημα 15 ημερών θα πραγματοποιηθεί και η …απαραίτητη γενική συνέλευση για να δοθεί και επίσημα το χρίσμα στους «καινούργιους».

Φυσικά τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα μιας και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες από χθες βρίσκονται με ένα τηλέφωνο στο χέρι προσπαθώντας να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πολλά βέβαια θα κριθούν και μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης. Οι πληροφορίες λοιπόν που μας ήρθαν πριν από μερικά λεπτά, κάνουν λόγο για μεταστροφή και σκέψη του Τόλια στο να υπάρξει διάδοχη κατάσταση, όμως τα πάντα είναι ρευστά, ελπίζοντας ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της Χαλκίδας.

Φωτό: Ηλίας Θαλάσσης