IMG_9937

Διεκδικεί τον τίτλο επί ίσοις όροις!

Πέρασε -φέτος- από σαράντα κύματα κι όμως, είναι εδώ, ζωντανή στη σκηνή.

Η Αρτάκη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου «ξεμπούκωσε» με τεσσάρα επί των Ζαράκων και έπιασε στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΕ, την ΑΕΚ Χαλκίδας και την Ιστιαία, που αγωνίστηκαν μία μέρα νωρίτερα.

Τα γκολ του ΑΟΝΑ σημείωσαν ο αειθαλής Βουγιούκας στο 34′, ο Λούκας στο 44′ και ο Καραχάλιος στο 48′ και στο 72′.

Μείωσε για τα Ζάρκα ο Δημ. Γκίκας στο 82′.

Η Αρτάκη έχει πλέον 45 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή 28/2 δοκιμάζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα με την Αυλίδα, που επίσης καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, αποφεύγοντας την 14η θέση που οδηγεί …απευθείας στη Β’ ΕΠΣΕ (μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή από τη Γ’ Εθνική).

Πάντως, όσον αφορά την Αρτάκη, η έλευση Ταυταρίδη δείχνει να έχει δώσει στην ομάδα την απαιτούμενη ώθηση να παλέψει με νύχια και με δόντια τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σε τρία ματς με τον «δάσκαλο» στον πάγκο της, η Αρτάκη έχει δύο εντός έδρας νίκες (με Λήλα και Ζάρκα) και μία εκτός έδρας ισοπαλία, στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ Χαλκίδας.

Να σημειωθεί ότι η Αρτάκη την 27η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ιστιαία, ενώ την προτελευταία (29η) αγωνιστική θα πάει στο Αλιβέρι να αντιμετωπίσει τον Ταμυναϊκό του πρώην τεχνικού της, Δημ. Λύκου.

Το ζητούμενο για την Αρτάκη είναι ότι στην τελική ευθεία δείχνει αντοχές, κότσια και αποφασιστικότητα να κάνει τη ρελάνς και να γυρίσει την …πλάτη της σε ΑΕΚ, Ιστιαία και Ταμυναϊκό.