10850215_986709084677253_3227645636444447115_n

Η απάντηση της διοίκησης

Τέσσερις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του Ταμυναϊκού, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στο αλιβεριώτικο συγκρότημα.

Πρόκειται για τους Γιώργο Τσαλιαγκό, Βασίλη Τσαλιαγκό, Δημήτρη Μανδράκα και Δημήτρη Ιωαννίδη.

Αρχικά, για αδιευκρίνιστους λόγους παρελθόν έγινε ο Γιώργος Τσαλιαγκός και τον ακολούθησαν και οι Βασίλης Τσαλιαγκός, Μανδράκας και Ιωαννίδης.

Για το γεγονός, ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Ταμυναϊκός στην οποία αναφέρει ότι θα παλέψει για την κορυφή με τους αθλητές που στηρίζουν και σέβονται την ομάδα, αφήνοντας αιχμές για τους …φευγάτους. Υπενθυμίζεται ότι οι Αλιβεριώτες μετά το κάζο στα Ζάρκα (έχασαν με 1-0), βρίσκονται στο -6 από την κορυφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΦΣΑ Ταμυναϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσαλιαγκός δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας μας. Δυστυχώς και οι Βασίλης Τσαλιαγκός, Δημήτρης Μανδράκας και Δημήτρης Ιωαννίδης αποτελούν παρελθόν για τον Ταμυναϊκό, αφού λάβαμε τις παραιτήσεις τους! Το ΔΣ θα συνέρθει σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί αυτές τις παραιτήσεις. Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την κατάκτηση της κορυφής με τους αθλητές που τη στηρίζουν, αλλά και σέβονται τις προσπάθειες της διοίκησης καθώς και την ιστορία του συλλόγου».