IMG_1305

Επόμενη αντίπαλος -την Κυριακή- η Κεφαλλονιά

Για το Regions Cup η ομάδα της Εύβοιας αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα την αντίστοιχη των Χανίων.

Οι Ευβοιώτες επικράτησαν με 3-1 και στην επόμενη φάση θα παίξουν με την Κεφαλλονιά (το εν λόγω ματς θα γίνει την Κυριακή ενώ αύριο θα γίνει γνωστή η …έδρα).

Το σημερινό παιχνίδι με τα Χανιά έγινε στο γήπεδο Ψαχνών και οι Κρητικοί προηγήθηκαν (0-1) στο 3′ με κεφαλιά του Κυτράκη (από κόρνερ).

Η Εύβοια όμως αντέδρασε και στο 10′ από φάουλ του Ξιφαρά, ο Καλοχωρίδης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 30′ ο Καραντάκης με δυνατό σουτ (πάλι από φάουλ του Ξιφαρά) έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 73′ ο Καραχάλιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρέας Μήτρου.

Η Εύβοια με προπονητή τον Βαγγέλη Ζέρβα έπαιξε με τον Μόνο (ΑΕΚ Χαλκίδας) κάτω από τα δοκάρια, στόπερ τον Καραμπά της Χαλκίδας και τον Κοκκάλα της Ερέτριας, ακραία μπακ οι Πιλάτης (Ταμυναϊκός) και Ρούσσος (Ερέτρια), στα χαφ αγωνίστηκαν οι Καλοχωρίδης (Τριάδα), Ξιφαράς (ΑΕΚ Χαλκίδας) και Κούρτης (Ταμυναϊκός), στα άκρα οι Καραχάλιος (Αρτάκη) και Μήτρου (Καστέλλα) και στην κορυφή της επίθεσης ο Καραντάκης της ΑΕΚ Χαλκίδας.

Μπήκαν ως αλλαγή και οι Τσούτσης (Τριάδα), Ντουλαβέρης (Ερέτρια) και Μπισμπικόπουλος (ΑΕΚ Χαλκίδας).

Στα τελευταία λεπτά με την είσοδο του Μπισμπικόπουλου στο ματς, η Εύβοια έπαιξε με τρία στόπερ (το γύρισε σε 3-5-2), αλλά το αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς είχε κριθεί.

Αν η Εύβοια την Κυριακή κερδίσει και την Κεφαλλονιά θα παίξει στον μεγάλο τελικό με την Ξάνθη (σε ουδέτερη έδρα, πιθανόν στην Κατερίνη).

Αν τώρα πάρει την πρώτη θέση, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία!

IMG_1304

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ Χαλκίδας Γιώργος Μόνος (δεύτερος από δεξιά, στο σημερινό ματς) είναι ο αρχηγός της Εύβοιας στο Regions Cup. Στη φωτό πάνω η Εύβοια όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τα Χανιά.