IMG_0445

Η Χαλκίδα σήμερα νίκησε με σβηστές μηχανές τον Λεβάντε.

Μία νίκη αναμενόμενη για τους «νερατζούρι» που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους Δημήτρη Στασινόπουλο και Τσατσαρώνη στα άκρα της άμυνας, τους Τσούπρο και Καραμπά στόπερ, αμυντικά χαφ τους Τσατσαρή και Λευτ. Στασινόπουλο, μπροστά τους τον Ντελέκο, στις πτέρυγες τους Σταματάκο και Σεχολάρι και προωθημένο τον Σπανό. Κάτω από τα δοκάρια φυσικά ο Ντουμάνης.

Η Χαλκίδα επί της ουσίας, έβαλε να παίξει σε επανάληψη την …κασέτα του ματς με τον Κανάρη.

Και σ’ εκείνο το παιχνίδι, η Χαλκίδα είχε προηγηθεί γρήγορα με 2-0, με τη μόνη διαφορά ότι σήμερα κόντρα στον Λεβάντε οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Είναι σημαντικό για τη Χαλκίδα που με υποδεέστερους αντιπάλους στην έδρα της παίζει όσο χρειάζεται, για να τους «καθαρίσει» σαν …αβγό.

Στο σημερινό ματς ήταν απόλυτη κυρίαρχη, επέβαλλε τον ρυθμό της και στο 20′ έκανε το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Σταματάκου.

Ο «πιστολέρο» που είχε κέφια, στο 23′ έκανε το 2-0 ύστερα από έξοχη κάθετη πάσα του Λευτέρη Στασινόπουλου που έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα και κάνει πολύ καλά παιχνίδια.

Όπως και ο Ντελέκος (και) σήμερα ήταν αρκετά κινητικός, πάσαρε, μοίρασε το παιχνίδι και ξεχώρισε.

Αμυντικά η Χαλκίδα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, καθώς στις σημειώσεις μας δεν καταγράφηκε καμία μα καμία ευκαιρία για το συγκρότημα από τη Ζάκυνθο, που ταξίδεψε στην Εύβοια με έναν τερματοφύλακα, τον Χαραλαμπίδη.

Κι όταν αυτός αποβλήθηκε στο 67′, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πατσιαβούρας που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Μπονιχάκη στο 55′.

Τρία λεπτά νωρίτερα από την αποβολή του Χαραλαμπίδη και συγκεκριμένα στο 64′ η Χαλκίδα ευτύχισε να κάνει το 3-0 με σκόρερ τον Τσατσαρή (συρτό σουτ στη γωνία).

Και στο 77′ ο Σεχολάρι που ζητούσε το γκολ για να ανοίξει λογαριασμό με τα δίχτυα και να πάρει …ψυχολογία, με έξυπνο σουτ έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Σεροπιάν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φώναζε στους παίκτες του να τρέχουν και να μαρκάρουν, όπως και ο αρχηγός της ομάδας Καραμπάς έλεγε και ξανάλεγε «δεν παρατάμε καμία φάση μέχρι το 90».

Όμως, ήταν φυσικό και επόμενο από ένα σημείο και μετά, η Χαλκίδα να ρίξει στροφές, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπακομήτρος, Σικαλιάς και Αποστολόπουλος.

Κατά τα άλλα σε κακή αγωνιστική κατάσταση παραμένει ο αγωνιστικός χώρος στο Δημ. Στάδιο Χαλκίδας. Απ’ την εξέδρα δεν φαίνεται το …χάλι του, ωστόσο αν τον …περπατήσεις καταλαβαίνεις ότι σε τέτοιο γήπεδο είναι δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Επίσης άσχημη εντύπωση έκανε ένα εκτός φάσης χτύπημα του Μαρούδα στον Καραμπά. Τον πάτησε ενώ ο αρχηγός του ΑΟΧ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο με τον βοηθό που ήταν μπροστά, να κάνει ότι …δεν είδε, εξοργίζοντας τον Σεροπιάν που του ζήτησε το λόγο.

Η Χαλκίδα την ερχόμενη Κυριακή δεν θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα και θα πάρει το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών στα χαρτιά με 3-0.

Στις 9 Μαρτίου θα υποδεχτεί για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στον Ασπρόπυργο και στις 12 Μαρτίου θα ταξιδέψει στη Σπάρτη.

Η Χαλκίδα βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού και στο -8 από την κορυφή.

Σήμερα …πάταγο προκάλεσε το μεγάλο διπλό με 4-0(!) της Καλαμάτας μέσα στο Άργος.

Αποτελέσματα και βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής 

IMG_0426

Ο ΑΟΧ όπως παρατάχθηκε στο σημερινό ματς με τον Λεβάντε.