DSC_6657

Αντικατέστησε τον Ερμήλιο και αναλαμβάνει να «οδηγήσει» τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική

Αλλαγή σκηνικού με νέο προπονητή στην ΑΕΚ Χαλκίδας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον δικέφαλο, καθώς η διοίκηση της ομάδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ερμήλιο και νέος τεχνικός ηγέτης αναλαμβάνει ο Αντώνης Αυλωνίτης, που φέτος πέρασε και από τον πάγκο της Αρτάκης.

Της ομάδας δηλαδή που από χθες προπορεύεται στη βαθμολογία και θα δώσει σκληρή μάχη με την ΑΕΚ Χαλκίδας για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ισοπαλία των «κιτρινόμαυρων» με την προτελευταία Αιδηψό έφερε την ΑΕΚ Χαλκίδας -μετά από πολύ καιρό- στη 2η θέση, η διοίκηση της ομάδας ψάχνει τρόπο να γιατρέψει τις πληγές και στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα, ο Αντώνης Αυλωνίτης είναι αυτός που θα επιχειρήσει να ξαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή και κατ’ επέκταση στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Χαλκίδας

«Η διοίκηση της ΑΕΚ Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ερμήλιο για την προσφορά του στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Ο Ερμήλιος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας από την 5η αγωνιστική και μετά. Θα παραμείνει ένας καλό φίλος και είναι βέβαιο, ότι δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας. Η ΑΕΚ Χαλκίδας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Και με τον Ερμήλιο, οι δρόμοι μας -στο άμεσο μέλλον- θα ξανασυναντηθούν. Άλλωστε, στόχος της ΑΕΚ Χαλκίδας, είναι η στελέχωση του ρόστερ της και με νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου μας».